Nieuwbouw woningen

Hypotheekadvies

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door een deskundig adviseur
Afspraak maken

Hypotheekadvies

Juist omdat het aangaan of oversluiten van een hypothecaire geldlening één van de belangrijkste financiële beslissingen is die u gaat nemen in uw leven maken wij voor een hypotheekadvies, de offertes en het definitief af- of oversluiten van uw (nieuwe) hypotheek gebruik van de onafhankelijke specialisten van Jennes Financial Coaching uit Hoensbroek.

Deze 'financiële coach' heeft jarenlange ervaring en erkende gediplomeerde deskundigheid op het gebied van hypotheekverstrekking. Voor zowel IFS Maastricht als Jennes Financial Coaching staat een zorgvuldige en eerlijke begeleiding in de vele keuzes die gemaakt moeten worden centraal.

Het belang van de cliënt staat bij Jennes Financial Coaching meer dan centraal, op geen enkele wijze gedreven door provisies of bonussen. Als na inventarisatie en analyse een advies wordt geformuleerd met een productoplossing, dan is dat product vrij van belangen, de beste oplossing voor de cliënt en hoeft de cliënt zich geen zorgen te maken wat de belangen van de coach zijn in de keuze voor een product of een maatschappij.

Jennes Financial Coaching neemt uw hypotheekaanvraag van ons over en verzorgt het verdere traject van hypotheekverstrekking van advies, offerte tot en met het (laten) aanleveren van de stukken bij de notaris en alle contacten met de geldverstrekker(s). Ook uw hypotheekdossier wordt door Jennes Financial Coaching opgemaakt en bewaard.

Indien gewenst of noodzakelijk nemen wij u op onze kosten mee naar een afspraak in Hoensbroek.
Vragen over uw hypotheek? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 0031 (0) 43 - 3214870

Hypotheek voor starters

Plannen om je eerste huis te kopen? Wij geven je graag inzicht in je mogelijkheden en helpen je bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Starters

Hypotheek voor doorstromers

Bent u van plan om een andere woning te kopen? Wij geven u graag inzicht in uw mogelijkheden en helpen u bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Doorstromers

Hypotheek oversluiten

Wilt u besparen op uw woonlasten door te profiteren van een lagere rente? Wij helpen u graag bij uw keuze voor oversluiten of rentemiddeling. 

Oversluiten

Laagste hypotheekrentes

Laatste hypotheeknieuws

Vrijstelling overdrachtbelasting beperkt tot 4 ton

19-11-2020

De eenmalige vrijstelling van de overdrachtbelasting voor huizenkopers tussen de 18 en 35 jaar wordt waarschijnlijk begrensd. Minister Kajsa Ollongren van Woningmarkt past haar voorstel aan om de linkse oppositiepartijen tegemoet te komen.

Aantal NHG-hypotheken stijgt door

10-11-2020

Opnieuw zijn er meer hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afgesloten. In het derde kwartaal van 2020 noteerde de NGH een plus van bijna 19%. 

Recordstijging huizenprijs in derde kwartaal

28-10-2020

De huizenprijs is deze eeuw nog niet zo hard gestegen als in het afgelopen kwartaal. De gemiddelde koopwoning kost inmiddels € 354.000. Daarmee zijn huizen bijna 12% duurder dan een jaar geleden. 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.