Nieuwbouw woningen

Hypotheekadvies

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door een deskundig adviseur
Afspraak maken

Hypotheekadvies

Juist omdat het aangaan of oversluiten van een hypothecaire geldlening één van de belangrijkste financiële beslissingen is die u gaat nemen in uw leven maken wij voor een hypotheekadvies, de offertes en het definitief af- of oversluiten van uw (nieuwe) hypotheek gebruik van de onafhankelijke specialisten van Jennes Financial Coaching uit Hoensbroek.

Deze 'financiële coach' heeft jarenlange ervaring en erkende gediplomeerde deskundigheid op het gebied van hypotheekverstrekking. Voor zowel IFS Maastricht als Jennes Financial Coaching staat een zorgvuldige en eerlijke begeleiding in de vele keuzes die gemaakt moeten worden centraal.

Het belang van de cliënt staat bij Jennes Financial Coaching meer dan centraal, op geen enkele wijze gedreven door provisies of bonussen. Als na inventarisatie en analyse een advies wordt geformuleerd met een productoplossing, dan is dat product vrij van belangen, de beste oplossing voor de cliënt en hoeft de cliënt zich geen zorgen te maken wat de belangen van de coach zijn in de keuze voor een product of een maatschappij.

Jennes Financial Coaching neemt uw hypotheekaanvraag van ons over en verzorgt het verdere traject van hypotheekverstrekking van advies, offerte tot en met het (laten) aanleveren van de stukken bij de notaris en alle contacten met de geldverstrekker(s). Ook uw hypotheekdossier wordt door Jennes Financial Coaching opgemaakt en bewaard.

Indien gewenst of noodzakelijk nemen wij u op onze kosten mee naar een afspraak in Hoensbroek.
Vragen over uw hypotheek? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 0031 (0) 43 - 3214870

Hypotheek voor starters

Plannen om je eerste huis te kopen? Wij geven je graag inzicht in je mogelijkheden en helpen je bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Starters

Hypotheek voor doorstromers

Bent u van plan om een andere woning te kopen? Wij geven u graag inzicht in uw mogelijkheden en helpen u bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Doorstromers

Hypotheek oversluiten

Wilt u besparen op uw woonlasten door te profiteren van een lagere rente? Wij helpen u graag bij uw keuze voor oversluiten of rentemiddeling. 

Oversluiten

Laagste hypotheekrentes

Laatste hypotheeknieuws

Mogelijkheden voor starters op woningmarkt

08-02-2021

Het aantal starters dat een hypotheek heeft aangevraagd, was in januari van dit jaar ongeveer gelijk als een jaar geleden. Ondanks dat jonge huizenkopers financieel voordeel hebben omdat ze eenmalig geen overdrachtsbelasting hoeven te betalen, bleef groei dus uit. 

Koophuizen opnieuw hard in prijs gestegen

20-01-2021

De gemiddelde verkoopprijs van bestaande huizen is in het laatste kwartaal hard gestegen. Makelaarsvereniging NVM noteerde een prijsstijging van ruim 11%. Gemiddeld kost een bestaande woning nu € 365.000. 

Recordaantal hypotheekaanvragen in 2020

12-01-2021

Het aantal hypotheekaanvragen in Nederland is het afgelopen jaar door het dak gegaan. In totaal deden meer dan een half miljoen Nederlanders een aanvraag voor een nieuwe of tweede hypotheek, of wilden zij hun hypotheek oversluiten. 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.